luni, 16 mai 2011

asculti metale grele? ai peste 16 ani? esti un idiot!

nu inteleg chestia asta. pe bune nu pot intelege cum un specimen de peste 16 17 ani sa asculte metale grele sau dark metal sau dracu stie ce. la varsta asta parca as mai accepta dar cand vezi handicapati de peste 20 chiar 30 de ani care se duc la concerte de hardcore si fac pogo, apai imi vine sa vomit nu alta.
cum sa umbli imbracat tot timpu'n negru? astia poarta doliu?
le-a murit pula si de aia sufera?
de ce sa asculti asemenea elucubratii la o varsta la care ar trebui sa iti vezi de viata de moarte, de copii de familie de orice altceva!
cum sa mergi pe strada imbracat in piele cu bocanci pana la  genunchi si in majoritatea cazurilor sa nu te speli?
cum te primeste societatea asa?
astora ar trebui sa le bage cineva un metal un cur, sa rugineze acolo, sa ramana toata viata traumatizati de metal.
ii urasc pe idiotii care se duc la concerte si se arunca unii in altii ca niste femei gravide disperate.
cum sa spui ca Burzum nu se asculta ci se simte? CUM SA SIMTI CAND URLA UNU CA SI CAND AR FUTE ANIMALE? CUM CUM CUM?
n-o sa primesc raspunsuri niciodata
stiu.

pupici,
al vostru M.

32 de comentarii:

Anonim spunea...

Exagerezi!:)

sinnners spunea...

@anonim:si ma-ta nu exagereaza cu futaiul?

Anonim spunea...

nu, cred ca tu faci asta :)

Anonim spunea...

sugi pula ma ratatule!

Anonim spunea...

Si sa te privesc de acest lucru care-ti place atat de mult? Nicigand. Te rog, continua. Faci treaba buna sugand-o:))

sexosu spunea...

asculta manele ca alea is sanatoase

Anonim spunea...

Sa ma ierte Dumnezeu dar cred ca faci parte din categoria "foarte frustrati" din toate pct. de vedere. Nu vad care e problema ta aici! Ah da, baetii are valoare la tine, stiu:) Peace retard!

sinnners spunea...

@anonimi:1.noua ne place sexul,deci ne-o tragem precum iepurii.
2.nu sug pula ratat,daca o fac,o fac cum trebe.
3.Cu cine vorbesti?
@sexosul:nu primim sfaturi,decat de la medicul specialist.
@anonimul jah-jah:pai baietii nu au si ei valoare?cu ce cacat se duce rasa mai departe?

Anonim spunea...

se vede

Anonim spunea...

M,tu ce asculti?

Anonim spunea...

Exagerati al naibii de mult! Daca ai asculta o mel ca lumea ai intelege, dar tu cum stai mereu cu acelasi ritm care se repeta pt 10 min in urechi cum pula mea sa mia vezi si alte genuri de muzica?! Voi cand nu aveti ce faceti va ganditi de ce sa va mai luati! Imi bag toata pula in voi si in blogul vostru! Fiecare are stilul lui de viata, voi ar trebui sa ramaneti la genul vostru de muzica care un futut in cur misca un disc pe care ALTII l-au inregistrat!

sinnners spunea...

chhhhhhhh ristna eu ascult muzica frunzelor

@anonim:a zis cineva ceva de frecat platane? nu ti-as recomanda sa iti bagi pula in noi, s-ar putea sa ramai cu ea mai mare

Anonim spunea...

daca vreau sami bag pula in voi, nam unde, ca sunteti niste nefututi si naveti ce face si stati pe bloguri si comentati la cel mai mic cacat. Si esti muuult prea buna sa spui Heavy Metal in loc de metale grele? Si, ca sa-ti dau o scurta lectie de muzica: rockul are 170 de subgenuri, printe care si Metal, la care metal-ul are si el 14 de subgenuri deci kre ca e muult mai mult decat muzica house si electro combina-te;)

Anonim spunea...

esti un taran si pe langa asta mai esti si frustrat sexual.. si nu o spune un rocker

sinnners spunea...

ultimu anonim: fac pariu cu tine in orice moment ca fut mai mult mai des si mai bine decat tine

Anonim spunea...

ca daca nu asculti metale grele esti mai usor si futi mai bine... pana si popa e mai deschis la pantaloni cand face spovedanii... decat sunteti voi la minte; dar n-a tre sa ceri atentie prin tot felu de subiecte si cum sa faci mai bine asta decat prin a ataca "categori" de persoane

sinnners spunea...

@anonim:blabla,ti-a zis ma-ta ca esti plictisitor?

Anonim spunea...

M, fara suparare, dar nu.i ok sa critici ce nu cunosti. Daca unora le place, lasa.i in durerea lor, ce naiba iti pasa atat de mult? Cum tie vad ca iti place muzica frunzelor lor le place Heavy Metalul. Nu inteleg de ce ai o problema cu asta. Si cred ca bagatul pulii nu rezolva mare parte din dilema. Plus ca nu cred ca un om care nu poate accepta ideea unui gen de muzica e in stare sa critice o intreaga generatie.
Si cred ca ar trebui sa te mai gandesti la ce si cum scrii, pentru ca te faci de ras in mare stil.
Ia asta ca pe un sfat.

sinnners spunea...

auzi da cine pula mea esti tu sa-mi dai mie sfaturi? cine te crezi? eu ti-am dat tie sfaturi? ti-am zis cum si in ce parte sa te stergi la cur sa nu-ti murdaresti coaiele?

Anonim spunea...

Sinnere sau Sinnero probabil esti un frustrat/a care asculta manele all day long si care se fute cu taticu in cur... Care e problema in a face pogo cum tu asculti Salam si dai din suncile alea ale tale imputite cu un metal ruginit in cur (asa cum te descriai) asa noi metalistii facem Pogo... e o stare la fel ca a ta! Asa ca du-te in pula mea de frustrat/a si fute-te cu caii aia ... ca saracii chiar au nevoie de o pula in cur;) Aaa si apropo iti doresc sa te intalnesti cu fanii si cu trupa BURZUM ca poate mai slabesti...iti scot grasimea pe viu! In concluzie mi-se pare ca ti-ai facut un blog numai pentru ca ai vazut si tu ca are lumea si deh sa ai si tu ca esti o oaie in turma! Spre deosebire de tine nu sunt Frustrat Sexual ca tine;) aaa si ma spal;) si poate te sperii de apa da sa stii ca nu musca! Salut!

PS: sunt U 16

sinnners spunea...

Se vede ca esti u16

Si suntem doi sinnners

RaZ EC spunea...

Interesant cum raspunzi la toate provocarile la un nivel de scoala primara! Atention seeker! Esti o victima a societatii si un rebel in toate sensurile cuv. spor

Anonim spunea...

Vezi că nu prea ai treabă cu ce scrii aici . Black metal-ul ( pentru că asta cântă Burzum ) este un subgen al heavy metal-ului , iar pogo-ul nu se face la concerte de black metal . Pogo-ul se practică în special la concerte de punk rock , hardcore punk sau skate punk . E o diferenţă , şi eu ascult heavy metal , nu mă îmbrac în negru , iar ca să cânţi heavy metal îţi cam trebuie nişte experienţă la instrumentele care implică cântarea lui , dar nu mă aştept să înţelegi asta . Tipic românesc : tot ce nu este în conformitate cu moda trebuie criticat , dar presupun că nu o să înţelegi niciodată asta , şi mă aştept la înjurături din partea ta . Arrivederci.

sinnners spunea...

@anonimul italian:iubitule draga,ma bucur ca ai gasit ocazia sa iti exprimi cunostiintele tale in ale muzicii!dar hai,fa-o altundeva,ma plictisesti.

Anonim spunea...

am dat din greseala peste blogul asta sincer sunteti 2 mizerii lasate sa zburde in jegul internetului si sa se scalde in cacatul aruncat pe marginea trotuarului peste care calca 90% din trecatori ... Acuzati nonconformismul cand voi sunteti aia care il practicati sau ma rog incercati nati iesit din tipar ati consolidat starea in care se afla generatia de azi judecati fara stiinta si nu ezitati sa aratati lumii cat de inchisi intro cutie cu cacat sunteti banuiesc ca sunteti copii de generala daca va frustreaza "bubico" sunt curios daca veti deschide ochii mai bine nu ca vi umpleti cu rahatul in care va balaciti zi de zi ....

Anonim spunea...

ce de cacat esti ba...

sinnners spunea...

vai.

Anonim spunea...

pe tine cum te accepta societatea cand toata ziua esti cu pula'n gura ? ??? hhuh? du-te bai si asculta inna si morandi:) apropo,sper sa dai odata de niste metalisti d'astia slinosi pe o alee intunecata.care eventual ti-au citit posturile...sa vezi atunci ce'o sa-i mai urasti.

sinnners spunea...

bai baiatule, tu ai zis-o! metalisti slinosi. daca si voi o recunoasteti apai pula mea:))

Zen spunea...

Muzica metal e simplista si ff proasta in comparatie cu alte genuri.La Burzum n'ai ce sa simtit ca nu intlegi, iar instrumentalu e porst, ff prost.
Instrumental si versuri relativ bune e ff greu sa gasesti la metal....daca nu zici da satane nu esti tru...

Aia in negru cate kile aveau?:)))))))=)))))))

Aaaaaa si daca sare vre-un anonim de cur in sus ca e naspa sa critici, sunt o parere destul de avizata i used to listen to that shit!

Anonim spunea...

Sa moara ma-ta ca abia stii gramatica si te iei de muzica, mare critic care sugi pula printre blocuri. O mizerie de blog si o mizerie de om care si-o ia in mana pe banii parintilor, retardati si aia desigur, din lipsa de ocupatie. Ba asta, ma-ta cand te-a vomitat din pizda a crezut ca s-a cacat pe ea, nu? Stai ma nu plange, ce ai ? Glumesc futu-ti natia ma-tii de emokid fara pula. Ai complexe grave retrogradule, du-te in mortii tai la un psihiatru ca poate te ajuta, desi nu cred ca ai sanse sa mai scapi din stadiul in care ai ajuns. Hai jet gunoiule! Iti doresc o moarte cat mai lenta si mai dureroasa posibil !

sinnners spunea...

ce-mi place ca tu chiar te-ai chinuit sa scrii chestia asta de mai sus